10 veganistische Kerstdesserts waar iedereen dol op zal zijn!

Hallo Iedereen!

dus iedereen zou nu min of meer in de kerststemming moeten zijn (of stress?) Gelukkig heb ik al mijn cadeautjes en kan ik de dagen thuis doorbrengen met het denken over kerst traktaties en desserts.
Ik zal drie verschillende desserts maken voor drie verschillende kerstfeesten.

misschien willen jullie je familie en vrienden verrassen met een veganistisch dessert waar iedereen van zal houden?
ik geniet echt van de gezichten van mensen als ik hen vertel dat de rijke, decadente chocolademousse die ze net verslonden hebben, helemaal suikervrij, veganistisch en zonder toevoegingen gemaakt is.

ik heb een kleine lijst gemaakt van 10 dessertideeën die ik echt leuk vind. Sommige van hen zijn van mij en anderen zijn van echt inspirerende bloggers ik heb gevolgd voor een tijdje.

veel plezier met het scrollen naar beneden en ik hoop dat je in die zoete zoete kerststemming komt

CHOCOLATE GINGERBREAD BROWNIES
het is eigenlijk een soort van downgrading wanneer je deze baby ‘ s gewoon BROWNIES noemt. Er zijn meer dan alleen brownies ze hebben een fudgy ganache overgoten met kaneelstof en dat is wat ze speciaal maakt en het perfecte kerstdessert.

veganistische New Yorkse CHEESECAKE
de meeste cheesecake die ik heb gezien zijn gemaakt van cashewnoten en soms met kokosmelk of andere niet-zuivel melk. Misschien kan een klassieke cheesecake een beetje te zwaar zijn na een heel kerstdiner. Deze versie wordt verlicht door een deel van de cashewnoten te vervangen door griesmeel.
u zult genieten van de smaak en er is nog ruimte voor wat glogg.

de beste veganistische NUTELLA CAKE
zeg hallo tegen je nieuwe favoriete gezonde, plantaardige Kerst Nutella Cake! De naam Nutella doet je misschien denken aan iets ongezonds en verwerkt, maar deze Nutella Cake is gemaakt van feeënstof en andere onverwerkte ingrediënten 😉

SUPER FOOD zoete aardappel DESSERT frietjes
Ok, dit is eigenlijk het dessert dat ik ga maken voor Kerstmis. Ik stel me een groot bord voor in het midden van de tafel en dan zal er een enorme puinhoop van zoete aardappel frietjes besprenkeld met chocolade zijn.
dit is mijn persoonlijke Kerstvoedingsdroom. Dank Minimalist Baker voor dit geniale dessert!

chocolade-granaatappel-GEMBERSCHORS
dit is eigenlijk geen volledig dessertmenu voor Kerstmis. Maar het is wel een leuke toevoeging. Verder is het een leuk ding om te maken (ook met kinderen!) U kunt het granaatappelzaad vervangen door gedroogde frambozen, aardbeien, allerlei noten of meer chocolade. Wees creatief

eenvoudige rauwe VEGAN chocolademousse
om de chocolademousse te maken heb je helemaal geen bak-of kookvaardigheden nodig.Je combineert letterlijk de ingrediënten en laat de kerstmagie gebeuren. Niemand van uw gasten zal geloven dat de chocolademousse eigenlijk veganistisch is.

romige chocolade-kokos NICECREAM pot
ik weet dat veel mensen (waaronder ik) hunkeren naar ijs als dessert. Dit verandert eigenlijk niet, zelfs niet als de temperaturen onder 0 graden zijn. Banana Icecream is het perfecte alternatief voor suikergoed zuivelijs en je kunt bijna elke smaak creëren die je maar kunt bedenken door het te mengen met bananen. Er is geen behoefte aan extra zoetstof, omdat de rijpe bananen dit dessert alle zoetheid geven die het nodig heeft. Ik stel voor om een chocolade Nicecream gelaagd met gepimpte kaneel doordrenkt banaan ijs. Je kunt zoveel kaneel, kruidnagel of vanille toevoegen als je wilt. Het glas kan mooi worden versierd met seizoensfruit.

rauwe veganistische TIRAMISUCAKE
Tiramisu is zo ‘ n geweldig dessert! De verschillende texturen van de lagen maken dit mijn all time favoriete dessert. Het is zeer veelzijdig en kan gemakkelijk worden gemaakt als een kerstversie door het doen van een kaneel laag of door het versieren van de top van de Tiramisu met een ster gemaakt van kaneel stof. De vorm van de taart maakt nogal een verschijning!

VEGAN chocolade GANACHE PIE
wat ik zo leuk vind aan dit recept is hoe makkelijk het is om te bereiden. Je hebt alleen wat ingrediënten nodig, niets sjiek viooltje. Je ruikt de geroosterde kokoskorst door het hele huis, wat, zoals ik denk, een goede zaak is. COCOOOOOONUT HOUSE!

DARK CHOCOLATE SHORTBREAD PIE
Last but not least
DEATH BY CHOCOLATE. Moet ik nog meer zeggen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.